Sümeg Városi Sport Egyesület pályázatai

 

TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT LAKOSSÁGOT, hogy a Sümeg Városi Sportegyesület támogatási igényt nyújtott be a Magyar Labdarúgó Szövetséghez a 2016-17. év kiadásainak fedezésére. A támogatási kérelem elbírálása kedvező lett, a működési és utánpótlás nevelési költségek mellett infrastrukturális fejlesztés megvalósítására is lesz lehetőség,  mely során továbbra is az öltöző illetve a sportpálya kerül felújításra.

A támogatás a gazdasági társaságok által nyújtott adókedvezmények (TAO) révén realizálódhat, ezért a Sümeg Városi Sportegyesület várja a további felajánlásokat a +3630/3459331 (Major István elnök) telefonszámon.

Csatolmányként közzétesszük a 2016-17. évi Sportfejlesztési programot, valamint az MLSZ jóváhagyó határozatát.

Letölthető dokumentumok:

2016_17-evad-sportfejlesztesi-program-jovahagyo-hatarozat
2016_17-evad-sportfejlesztesi-programja

 


TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT LAKOSSÁGOT, hogy a Sümeg Városi Sportegyesület támogatási igényt nyújtott be a Magyar Labdarúgó Szövetséghez a 2015-16. év kiadásainak fedezésére. A támogatási kérelem elbírálása kedvező lett, a működési és utánpótlás nevelési költségek mellett infrastrukturális fejlesztés megvalósítására is lesz lehetőség, mely során továbbra is az öltöző illetve a sportpálya kerül felújításra.

A támogatás a gazdasági társaságok által nyújtott adókedvezmények (TAO) révén realizálódhat, ezért a Sümeg Városi Sportegyesület várja a további felajánlásokat a +3630/3459331 (Major István elnök).

Csatolmányként közzétesszük a 2015-16. évi Sportfejlesztési programot, valamint az MLSZ jóváhagyó határozatát.

Letölthető dokumentumok:

SVSE_Sportfejlesztési Program jóváhagyó határozata_2015

SVSE_Sportfejlesztési Program_2015

 


 

TÁJÉKOZTATJUK A TISZTELT LAKOSSÁGOT, hogy a Sümeg Városi Sportegyesület támogatási igényt nyújtott be a Magyar Labdarúgó Szövetséghez a 2014-15. év kiadásainak fedezésére. A támogatási kérelem elbírálása kedvező lett, a működési és utánpótlás nevelési költségek mellett infrastrukturális fejlesztés megvalósítására is lesz lehetőség, mely során továbbra is az öltöző illetve a sportpálya kerül felújításra.

A támogatás a gazdasági társaságok által nyújtott adókedvezmények (TAO) révén realizálódhat, ezért a Sümeg Városi Sportegyesület várja a további felajánlásokat a +3630/3459331 (Major István elnök).

Csatolmányként közzétesszük a 2014-15. évi Sportfejlesztési programot, valamint az MLSZ jóváhagyó határozatát.

Letölthető dokumentumok:

SVSE_Sportfejlesztési Program_2014

SVSE_Sportfejlesztési Program elfogadó határozata_2014


Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Sümeg Városi Sportegyesület támogatási igényt nyújtott be a Magyar Labdarúgó Szövetséghez a 2013-14. év kiadásainak fedezésére. A támogatási kérelem elbírálása kedvező lett, a működési és utánpótlás nevelési költségek mellett infrastrukturális fejlesztés megvalósítására is lesz lehetőség, mely során az öltöző illetve a sportpálya kerül felújításra.

A támogatás a gazdasági társaságok által nyújtott adókedvezmények (TAO) révén realizálódhat, ezért a Sümeg Városi Sportegyesület várja a további felajánlásokat a +3630/3459331 (Major István elnök).

Csatolmányként közzétesszük a 2013-14. évi Sportfejlesztési programot, valamint az MLSZ jóváhagyó határozatát.

Letölthető dokumentumok:

SVSE_Sportfejlesztési Program

SVSE_Sportfejlesztési Program elfogadó határozata