Látványfőzés és ételkóstolás 

Tisztelt Címzettek, kedves Vendégek!

XIV. JAKAB NAPOK Történelmi Fesztivál nyitónapján, pénteken este kerül sor egy érdekes gasztronómiai programra.

Az érett bor és a vadászat ünnepén ebben a programban házasítjuk a borpince kincseit a fenséges vadételekkel. A látványfőzés és ételkóstolás alkalmával Vári Dávid, Magyarország „legvadabb” séfje beavatja a vendégeket a vadételek titkaiba, előttünk készíti el különleges fogásait, melyeket a Palota Pince boraival együtt meg is kóstolhatnak. Ramassetter Vince nyomdokain, a Somló – Sümeg – Badacsony Borúton borkóstoló, dűlőtúra és a bortörténeti kiállítási anyagok megtekintése is terítékre kerül a házigazda, Egly Márk borász jóvoltából.

Szeretettel várjuk tehát 2018. július 27-én, pénteken, 18 órára a Palota Pincébe a Polgári Önképző Kör szervezésében megrendezésre kerülő gasztronómiai kalandra!

A részvételi díj 4.000.- Ft, mely a helyszínen fizetendő. Fontos azonban, hogy legkésőbb július 24-ig megtörténjen az asztalfoglalás, mert a jelentkezéseket csak korlátozott számban tudjuk fogadni (maximum 40 fő): a Tourinform Irodában személyesen (Kossuth u. 15.) vagy telefonon (20/417-6346), vagy válaszlevélben (sumegtdm@gmail.com). 

Üdvözlettel:
Sümegi Kata