Tájékoztató forgalmi rend változásról

Tisztelt Lakosság!

Értesítem Önöket, hogy a Közlekedésbiztonság fokozása – Sümeg körforgalmi csomópont kialakítása című pályázat keretében az Árpád u. – Kossuth L. u. – Petőfi S. u. – Flórián tér kereszteződésében folytatódik a körforgalom közműkiváltásának építési munkálatai.

A víz- és szennyvíz csatorna kiváltásának következő üteme a Kossuth utcában a Pápai Szakképző épülete előtti területen folytatódik 2019. augusztus 7-től, ahol mind a gyalogos forgalmat, az ott parkoló autókat és az autós forgalmat is fogja érinteni.

A Kossuth utca a közlekedő járművek számára rövid ideig korlátozottan lesz járható. A kivitelezés idejére a biztonságos munkavégzés miatt a Kossuth utca a Rendeki utca – Jókai Mór utca felől érkezők számára zsákutcává válik. Az Árpád utca – Kossuth utca – Flórián tér – Petőfi utca kereszteződése felől teljes útzár lesz, onnan behajtani nem fognak tudni.

Továbbá sebesség korlátozó táblák kerülnek kihelyezésre és a gyalogos forgalom biztonságosabb elterelése történik meg.

A kivitelezés során folyamatos tájékoztatást nyújtunk Sümeg Város honlapján (www.sumeg.hu), a http://kozlekedes.sumeg.hu/hirek/ oldalon és a hirdető táblákon a forgalmi rend változásáról, illetve kérjük, hogy fokozott figyelemmel kísérjék a kihelyezésre kerülő korlátozó és irányító közlekedési táblákat.

Tisztelettel kérjük együttműködésüket, türelmüket és megértésüket, hogy egy biztonságosabb közlekedési csomópontot hozhassunk létre.

Végh László
polgármester