Tisztelt Lakosság!

Értesítem Önöket, hogy a Közlekedésbiztonság fokozása – Sümeg körforgalmi csomópont kialakítása című pályázat keretében az Árpád u. – Kossuth L. u. – Petőfi S. u. – Flórián tér kereszteződésében elkezdődik a körforgalom közműkiváltásának építési munkálatai.

A munkálatok a víz- és szennyvíz csatorna kiváltásával kezdődik meg az Árpád utcában 2019. július 24-25-étől, mely első sorban a gyalogos forgalmat és az ott parkoló autókat fogja érinteni. 

A közműkiváltások nemcsak a víz- és szennyvíz csatornát fogja érinteni, hanem az elektromos áram vezetékeit és a telefonkábeleket is.

A kivitelezőkkel egyeztetett ütemterv szerint a munka menete az óramutató irányával megegyezően fog történni, azaz először az Árpád utcában végzik el a szükséges közmű vezetékek kiváltását, majd a Kossuth utcában, ezt követően Petőfi utcában és legvégül a Flórián téren.

A kivitelezés során folyamatos tájékoztatást nyújtunk Sümeg Város honlapján (www.sumeg.hu), a http://kozlekedes.sumeg.hu/hirek/ oldalon és a hirdető táblákon a forgalmi rend változásáról, illetve kérjük, hogy fokozott figyelemmel kísérjék a kihelyezésre kerülő korlátozó és irányító közlekedési táblákat.

Tisztelettel kérjük együttműködésüket, türelmüket és megértésüket, hogy egy biztonságosabb közlekedési csomópontot hozhassunk létre.

 

Végh László
polgármester

TÁJÉKOZTATÓ – KÖZLEKEDÉSBIZTONSÁG FOKOZÁSA