BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁS

BÖLCSŐDEI BEIRATKOZÁS
 ikt. sz.:5/69/2020

A bölcsődei ellátás átmenetileg továbbra is szünetel. 

A gyermekfelügyelettel kapcsolatosan a bölcsődére ugyanaz vonatkozik, mint az óvodára. Bővebb tájékoztatást az óvodai ügyelet megszervezése résznél találhatnak a web oldalon.

A bölcsődei ellátásról, a gyermekek felvételének rendjéről, a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény paragrafusai (41.§-43.§) rendelkeznek.

A koronavírus-járvánnyal összefüggő kormányzati intézkedésekkel összhangban, a gyermekek és a családok egészségének a védelme, valamint a személyes érintkezések csökkentése érdekében a Sümegi Önkormányzat fenntartásában működő bölcsődébe a 2020/21-es nevelési évre a beiratkozás, a jelentkezési lap letöltésével, kitöltésével és e-mailen történő megküldésével lehetséges május 15-ig.

A jelentkezési laphoz lehetőség szerint csatolni kell a gyermek nevére kiállított személyazonosságot igazoló hatósági igazolványok (Lakcímkártya, TAJ kártya), továbbá a szülő lakcímet igazoló hatósági igazolvány másolatát vagy fényképét, munkáltatói igazolását vagy munkáltatói szándéknyilatkozatát. 

A beiratkozáshoz szükséges iratok eredetiben való bemutatására legkésőbb a gyermek első bölcsődei nevelésének napján kerül sor.

Az új gyermekek fogadása a nevelési év első napjától folyamatosan történik.  A 2020/2021. nevelési év első napja: 2020. szeptember 1. (kedd).

Azok a szülők, akiknek a gyermekük most bölcsődés, és 2020 augusztus 31-ig betöltik a 3. életévüket, de nem kívánják a Kompanik Zsófia Óvodába beíratni, kérem, ezt írásban jelezzék a kompanikovi@gmail.com címre 2020. április 30-ig.

Köszönöm együttműködésüket, és várjuk jelentkezésüket!

Sümeg, 2020. április 07.

Horváth Mária
intézményvezető

Bölcsődei-jelentkezés-2020