Tájékoztató forgalmi rend változásról

Tisztelt Lakosság!

Értesítem Önöket, hogy a Közlekedésbiztonság fokozása – Sümeg körforgalmi csomópont kialakítása című pályázat keretében az Árpád u. – Kossuth L. u. – Petőfi S. u. – Flórián tér kereszteződésében folytatódik a körforgalom közműkiváltásának építési munkálatai.

A Kossuth utca a közlekedő járművek számára továbbra is zsákutca marad. Az Árpád utca – Kossuth utca – Flórián tér – Petőfi utca kereszteződése felől teljes útzár lesz, onnan behajtani nem fognak tudni.

Illetve a Petőfi utca is zsákutcává válik előre láthatóan 2019. szeptember 3-8. között az út teljes átvágása és az ott folyó munkálatok miatt. Emiatt az autóbuszok is megváltozott útvonalon fognak közlekedni. 

Továbbá sebesség korlátozó táblák kerülnek kihelyezésre és a gyalogos forgalom biztonságosabb elterelése történik meg.

A kivitelezés során folyamatos tájékoztatást nyújtunk Sümeg Város honlapján (www.sumeg.hu), a http://kozlekedes.sumeg.hu/hirek/ oldalon a forgalmi rend változásáról, illetve kérjük, hogy fokozott figyelemmel kísérjék a kihelyezésre kerülő korlátozó és irányító közlekedési táblákat.

Tisztelettel kérjük együttműködésüket, türelmüket és megértésüket, hogy egy biztonságosabb közlekedési csomópontot hozhassunk létre.

Végh László
polgármester

 

lakossági_tájékoztató