Újabb enyhítések a kormányhivatali ügyintézésben is

SAJTÓKÖZLEMÉNY


Újabb enyhítések a kormányhivatali ügyintézésben is

A járvány elleni sikeres védekezésnek köszönhetően mától újabb enyhítések jönnek a kormányhivatali ügyintézésben is. Időpontfoglalás nélkül is lehetséges 2020. május 25-től a kormányhivatali ügyintézés a tizenkilenc megyében, így a Veszprém Megyei Kormányhivatal kormányablakaiban és ügyfélszolgálatain is. 

Az ügyfelek és ügyfélszolgálaton dolgozó kollégák egészségének védelme érdekében az ügyfélterekben továbbra is a megfelelő és javasolt óvintézkedések betartása mellett lehet tartózkodni. Az ügyfelek csak korlátozott létszámban, az arcot és orrot eltakaró maszkban, egymástól megfelelő (1,5–2 méter) távolságra tartózkodhatnak a kormányablakban és egyéb ügyfélterekben.

Az időpont-foglalás lehetősége interneten vagy a 1818-as telefonszámon továbbra is az ügyfelek rendelkezésére áll. Az álláskeresők szintén bármikor intézhetik elektronikus úton ügyeiket.  

A legtöbb hivatali ügy otthonról, számítógép segítségével is intézhető a megújult magyarorszag.hu (mo.hu) oldalon. Kérjük, a kényelmes ügyintézés érdekében látogasson el a www.mo.hu honlapra!

További részletek: http://www.kormanyhivatal.hu/hu/hirek/ujabb-enyhitesek-jonnek-a-kormanyhivatali-ugyintezesben-is

  1. május 25.

Veszprém Megyei Kormányhivatal