Első blogbejegyzés

Biztosan nem vagyok egyedül ezzel: szeretem a Karthagót, ifjúkorom része volt a zenéjük, és pont ezért nagyon várom az idei Gesztenyevirág Fesztivált, és a szombat estét, amikor felhangzik Sümegen az elefánt dübörgés! Az is valószínű, hogy sokan ismerik azt az érzést, amiben szombat este 9 előtt lesz részünk: azt a kellemes, bizsergető feszültséget, a várakozást, amikor tudjuk, hogy fél óra, és benépesül a színpad, és feldübörög a zene!

Nos, ilyen feszült várakozással telt az utóbbi jó néhány hónap.. Igen, a pályázatokra gondolok, a pályázatokra, amelyek meg fogják változtatni Sümeg arculatát, Sümeg jövőjét! Egy 21. századi várost építünk, a régi falakat is megtartva. Vártuk sokan, a város nagy része, tudom jól a hozzám intézett kérdésekből, a kollégáim feszültségéből.
És ma, május 4-én végre elérkezett a pillanat! Ma reggel 9 körül megérkezett az első pályázati bírálat, és amikor ezeket a sorokat írom, délután kettőkor, már a negyedik is befutott. Eddig kb 830 millió Ft támogatási összeg az, amelynek az odaítéléséről döntött a Magyar Államkincstár, és értesítést kaptunk róla! A színpadon kigyulladnak a fények, és felharsan az elefánt dübörgés! Találkozzunk hétvégén, ünnepeljük a tavaszt, a sümegi tavaszt!